Bejegyzések listája

Lehetőség a kikapcsolódásra: utazás, szállás apróhirdetés

2019. július 11. | Nincs hozzászólás

Az ideális úti cél megtalálásához több mindent érdemes szem előtt tartani. Ám nem lövünk nagyon mellé, ha azt mondjuk: amikor utazási lehetőséget, szállást keres az ember, legtöbbször a legelső találatok valamelyikére klikkel az interneten. Közben pedig hajlamos megfeledkezni arról, hogy jó ajánlatokat rejthet az apróhirdetések tábora is. A hirdetők sem mindig gondolnak a piac ezen szegmensére, noha több lehetőség is rejlik benne.

Miért érdemes ruha apróhirdetést feladni?

2019. július 8. | Nincs hozzászólás

Bár nincs túl sok értelme ide- oda tologatni a felesleges ruhát a szekrényben, sokszor mégis ezt tesszük. Ám ha már megunta az ember, s többé nem áll szándékában felvenni, miért is ne tehetne pénzzé egy-egy ruhaneműt. Egy kinőtt, ám még használható, s nem utolsósorban olcsóbban adott ruha akár másoknak is nagy segítség lehet, azon kívül természetesen, hogy a hirdető is kereshet némi konyhapénzt.

A baba, mama apróhirdetések előnyei

2019. június 14. | Nincs hozzászólás

Sokan jól tudják és persze a saját bőrükön is tapasztalják: a babaholmik bizony drága mulatságot jelentenek. Különösképpen annak tekintetében, ha belegondolunk, milyen gyorsan is nőnek a picik. Alig telik el néhány hónap, s mindjárt más ruhaméret kell, más kiegészítők lesznek használatosak.

Ám nem feltétlenül kell mindenből újat vásárolni az apróságok részére, jó ajánlatokra akadhat az ember az internetes baba, mama apróhirdetések között is. Ezt a témát igyekszünk most körbejárni.

Régiség, ékszer apróhirdetés

2019. május 17. | Nincs hozzászólás

Kaphatunk, örökölhetünk olyan ékszert, régiséget, amire nincs igazán szükségünk Ekkor több út áll előttünk, hogy megszabaduljunk tőle. Kidobhatjuk vagy újrahasznosíthatjuk, eladhatjuk vagy elcserélhetjük.

Leghatékonyabb lehet, ha egy olyan felületet találunk, ahol lehetőség van arra is, hogy eladjunk, és arra is, hogy elcseréljük, modern szóval, barterezzünk.

A barterezés hagyománya

2019. március 17. | Nincs hozzászólás

Máig sem múlt el a barterezés varázsa, vonzza az embert az a fajta izgalom, melyet a cserelehetőség hordoz magában. A közvetlen árucserén alapuló üzleti forma nagy előnye, hogy nincs szükség pénzmozgásra a felek között. Azaz két, fizetésre nem feltétlenül képes partner is kölcsönösen előnyös üzletet köthet valamilyen áru vagy szolgáltatás cseréjén keresztül. A kérdés csak az, kinek éri meg ma a barter?

Tippek, hogy célba érjen a műszaki cikk apróhirdetés

2019. február 18. | Nincs hozzászólás

Akár bolhapiacon is elbíbelődhet az ember a már feleslegessé vált, kihasználatlanság miatt eladó műszaki holmija kiárusításával, de az online piactér bizonyosan sokkal kényelmesebb és hatékonyabb megoldás lehet ennél. Akad olyan ingyenes apróhirdetéseket kínáló platform is, mely nem pusztán a műszaki cikk értékesítésében, hanem akár annak elcserélésében is segíthet. Azonban több mindent érdemes lehet szem előtt tartani ahhoz, hogy hirdetésünk sikeresen célba érjen, s ténylegesen megvalósuljon az adás-vétel vagy épp a barter. Íme néhány megfontolásra érdemes gondolat.

Barterezz! Apróhirdetés másként!

2019. február 12. | Nincs hozzászólás

Megszokhattuk már a hagyományos apróhirdetéses weboldalaknál, hogy lehetőség van feladni apróhirdetést. Hogyha az adott ár megfelelő, akkor megvásárolhatjuk a terméket és mindenki jól jár. Az eladó megszabadul a feleslegessé vált tárgytól, a vevő pedig jobb áron juthat hozzá új vagy használt állapotú tárgyhoz, amire szüksége van.

A barterezés régi szokását eddig egyik weboldalon se gyakorolhattuk, nem volt lehetőségünk barter üzlettel tovább adni megunt tárgyainkra. A vevő oldaláról pedig nem volt lehetőség arra, hogy úgy jusson hozzá az adott tárgyhoz vagy szolgáltatáshoz, hogy nem fizetett érte.

Ingyenes apróhirdetés feladás

2019. január 31. | Nincs hozzászólás

A Barterezz.hu barter apróhirdetéses oldalon ingyen adhatsz fel apróhirdetést az ország bármely pontjáról. Számos kategóriában, bármilyen jellegű termékedet vagy szolgáltatásodat feladhatod. Miért érdemes ingyenes apróhirdetést feladni? Mivel ad többet a megszokott apróhirdetéses oldalaknál a Barterezz.hu? Erről lesz ebben a cikkben.