Bejegyzések listája

Tippek, hogy célba érjen a műszaki cikk apróhirdetés

2019. február 18. | Nincs hozzászólás

Akár bolhapiacon is elbíbelődhet az ember a már feleslegessé vált, kihasználatlanság miatt eladó műszaki holmija kiárusításával, de az online piactér bizonyosan sokkal kényelmesebb és hatékonyabb megoldás lehet ennél. Akad olyan ingyenes apróhirdetéseket kínáló platform is, mely nem pusztán a műszaki cikk értékesítésében, hanem akár annak elcserélésében is segíthet. Azonban több mindent érdemes lehet szem előtt tartani ahhoz, hogy hirdetésünk sikeresen célba érjen, s ténylegesen megvalósuljon az adás-vétel vagy épp a barter. Íme néhány megfontolásra érdemes gondolat.

Barterezz! Apróhirdetés másként!

2019. február 12. | Nincs hozzászólás

Megszokhattuk már a hagyományos apróhirdetéses weboldalaknál, hogy lehetőség van feladni apróhirdetést. Hogyha az adott ár megfelelő, akkor megvásárolhatjuk a terméket és mindenki jól jár. Az eladó megszabadul a feleslegessé vált tárgytól, a vevő pedig jobb áron juthat hozzá új vagy használt állapotú tárgyhoz, amire szüksége van.

A barterezés régi szokását eddig egyik weboldalon se gyakorolhattuk, nem volt lehetőségünk barter üzlettel tovább adni megunt tárgyainkra. A vevő oldaláról pedig nem volt lehetőség arra, hogy úgy jusson hozzá az adott tárgyhoz vagy szolgáltatáshoz, hogy nem fizetett érte.

Ingyenes apróhirdetés feladás

2019. január 31. | Nincs hozzászólás

A Barterezz.hu barter apróhirdetéses oldalon ingyen adhatsz fel apróhirdetést az ország bármely pontjáról. Számos kategóriában, bármilyen jellegű termékedet vagy szolgáltatásodat feladhatod. Miért érdemes ingyenes apróhirdetést feladni? Mivel ad többet a megszokott apróhirdetéses oldalaknál a Barterezz.hu? Erről lesz ebben a cikkben.

Naptár
2019. február
h k s c p s v
« jan    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728