A baba, mama apróhirdetések előnyei

2019. június 14.

Sokan jól tudják és persze a saját bőrükön is tapasztalják: a babaholmik bizony drága mulatságot jelentenek. Különösképpen annak tekintetében, ha belegondolunk, milyen gyorsan is nőnek a picik. Alig telik el néhány hónap, s mindjárt más ruhaméret kell, más kiegészítők lesznek használatosak.

Ám nem feltétlenül kell mindenből újat vásárolni az apróságok részére, jó ajánlatokra akadhat az ember az internetes baba, mama apróhirdetések között is. Ezt a témát igyekszünk most körbejárni.

Baba- mama apróhirdetések előnyei

Gazdag választék, jó árak

Azzal talán nem lövünk nagyon mellé, ha kijelentjük: sokan böngésznek a baba, mama apróhirdetések között. Bizonyosan az egyik legnépszerűbb termékkategóriáról beszélünk, hiszen, aki csak teheti, spórolna valamelyest a használati eszközök beszerzésén. Etetőszék, babahordozó, légzésfigyelő, különféle ruhadarabok és játékok széles választékban.

Felsorolni is nehéz lenne hány féle hirdetéssel találkozhatunk. Érdemes azonban kutatni, hiszen sok esetben súlyos ezrekben mérhető a különbség az egyébként még jó állapotú, ám már feleslegessé vált holmik és az új termékek ára között.

Segíthetünk is a baba, mama apróhirdetések által

Persze csupa jótéteményből még senki sem gazdagodott meg, de ha már amúgy is felesleges a sarokban kuporgatott gyerekjáték, kinőtt babaruha, miért is ne válhatna meg tőle az ember. Más még akár nagy hasznát is veheti. Könnyen lehet, hogy éppen egy olyan valakinek segítettünk a holmi eladásával, aki másként nem engedhetné meg magának, hogy a boltban szerezze be a kiszemelt terméket.

 

jatek-aprohirdetes

Apróhirdetés feladás, barter

Némi túlzással mondhatnánk, hogy az apróhirdetés feladás amolyan passzív jövedelemszerzési lehetőség. Hiszen ha elkel a holmink, máris pénzt kereshetünk, ha mégsem lenne így, akkor sem vesztettünk sokat, de leginkább semmit. Ám érdemes lehet megfontolni a barter lehetőségét is. Így például megszerezhetünk egy régóta keresett babajátékot, melyért nem kell fizetnünk, csupán valamit adnunk kell cserébe.

A barterezés hagyománya című cikkben részletesen írunk a barterezés előnyeiről.

Ha csak ritkán adsz el

A baba, mama apróhirdetések rovat természetesen azoknak is jó lehetőséget nyújt holmijaik eladására, akik csupán néhány darabtól válnának meg. Miért is fizetne komolyabb összegeket az ember hirdetése megjelentetéséért, ha valójában nem létszükséglet számára az értékesítés létrejötte, csupán csak egy megfontolandó lehetőség.

 

Összegezve

  • Spórolhat is az, aki a baba, mama apróhirdetések között kutat
  • Jó lehetőséget kínálnak a baba, mama apróhirdetések a bolti árakhoz mérten is
  • Megérheti az apróhirdetés feladás az alkalmi eladóknak
  • Akár barterezhetünk is, ha kedvező lehetőség adódik

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük