Barterezz! Apróhirdetés másként!

2019. február 12.

Megszokhattuk már a hagyományos apróhirdetéses weboldalaknál, hogy lehetőség van feladni apróhirdetést. Hogyha az adott ár megfelelő, akkor megvásárolhatjuk a terméket és mindenki jól jár. Az eladó megszabadul a feleslegessé vált tárgytól, a vevő pedig jobb áron juthat hozzá új vagy használt állapotú tárgyhoz, amire szüksége van.

A barterezés régi szokását eddig egyik weboldalon se gyakorolhattuk, nem volt lehetőségünk barter üzlettel tovább adni megunt tárgyainkra. A vevő oldaláról pedig nem volt lehetőség arra, hogy úgy jusson hozzá az adott tárgyhoz vagy szolgáltatáshoz, hogy nem fizetett érte.

A Barterezz.hu ingyenes apróhirdetéses portál ezen változtat és megadja a lehetőséget azoknak, akik barterrel szeretnének tovább adni termékükön vagy szolgáltatásukon. Ha pedig van olyan terméked vagy szolgáltatásod, amit fel tudsz ajánlani azért, ami megtetszett, akkor már csak rajtatok múlik, hogy meg tudtok-e állapodni.

Természetesen a barter mellett a hagyományos pénzel történő vásárlás lehetősége is adott!

Mi az a barter?

A barter a cserekereskedelmet jelenti. Amikor elcseréled a feleslegessé vált dolgaidat valami olyanra, ami a másik embernek felesleges. Így mindketten jól jártok, mert olyan tárgyhoz juttok, amire szükségetek volt.

A barter valószínűleg azóta létezik, mióta az ember eszközöket használ, tulajdonnal rendelkezik. Amíg nem volt pénz vagy drágakő, arany, addig csak a barter adott lehetőséget arra, hogy feleslegessé vált dolgainkért valami más hasznos dolgot kapjunk.

Hogyan tudunk barterezni?

Korábban nehézséget okozott megtalálni a legjobb ajánlatot és megtalálni azokat, akik szintén hajlandóak a barterre és rendelkeznek is olyan tulajdonnal, ami minket érdekelhet. Személyesen túlságosan idő és energia pazarló lehetett volna mire megtaláltuk volna a megfelelő személyt, akivel barterezhetünk. Többnyire ismerősi, baráti körben működhetett, amikor a beszélgetések során amúgyis szóba került egy-egy elcserélni kívánt dolog.

Az újsághirdetés már több emberhez eljutott, de az újságnak megvannak azok a korlátai, amikkel még mindig nem túl hatékony a barterezés. Egyszerre kevés termék jelenhet meg és inkább csak helyi lapokban van módunk hirdetni az ilyen jellegű hirdetések. A kereslet és a kínálat még mindig nem találkozik eléggé.

A Barterezz.hu internetes barter apróhirdetéses weboldal erre a problémára kínál megoldást! Hiszen az internet nyújtotta előnyökkel már bárkit bárkivel össze lehet kötni és megoldást lehet nyújtani a problémájára. A barterezők így találnak egymásra a legkönnyebben és leghatékonyabban.

Lakhatsz az ország vagy akár a világ bármely pontján, a Barterezz.hu segítségével megtalálhatod azt a terméket, amire szükséged van vagy elcserélheted a feleslegessé vált tárgyaidat.

A Barterezés hagyománya című cikkben még többet olvashatsz a barterezésről!

Mit barterezhetek el?

Bármit elbarterezhetsz, amire találsz megfelelő ajánlatot és bármit meghirdethetsz, amit csak szeretnél. Lehet szó termékről vagy szolgáltatásról.

Hirdetőnek és keresőnek is a legpraktikusabb megoldás, hiszen különböző kategóriákba rendezve találjuk a termékeket, szolgáltatásokat, amiket így gyorsan, átláthatóan tudunk áttekinteni. Könnyen megtaláljuk azt, amit keresünk és a hirdetésünket is könnyen megtalálják azok, akiknek arra van szükségük.

Lehetőséged van barterrel vagy pénzzel értékesíteni…

  • műszaki cikkek
  • ingatlanok
  • használt autók
  • sport eszközök
  • háztartási gépek, eszközök
  • baba-mama termékek
  • vásárlási utalványok

…és még számos más termék vagy szolgáltatás elcserélésére vagy értékesítésére.

 

Ingyenes apróhirdetés feladás egyszerűen!

Te is ingyen feladhatod hirdetésedet itt, a Barterezz.hu ingyenes apróhirdetés portálon, ahol egy gyors regisztráció után megadhatod hirdetésed adatait és már várhatod is a jelentkezőket. Köss üzletet, szabadulj meg a feleslegessé vált dolgaidtól!

Növeld esélyeidet a hirdetés kiemelésével! Különböző lehetőségek közül választhatsz, amik alacsony áron biztosítják a legjobb megjelenést.

 

Tedd fel a Barterezz.hu apróhirdetéses weboldalra a hirdetésedet és a legjobb feltételekkel add el! Köss barter üzletet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük