Miért érdemes ruha apróhirdetést feladni?

2019. július 8.

Bár nincs túl sok értelme ide- oda tologatni a felesleges ruhát a szekrényben, sokszor mégis ezt tesszük. Ám ha már megunta az ember, s többé nem áll szándékában felvenni, miért is ne tehetne pénzzé egy-egy ruhaneműt. Egy kinőtt, ám még használható, s nem utolsósorban olcsóbban adott ruha akár másoknak is nagy segítség lehet, azon kívül természetesen, hogy a hirdető is kereshet némi konyhapénzt.

Ruha apróhirdetés feladás

Ha eleve nem nagy összegért kínálja az ember a ruhaneműt, s egyébként nem biztos, hogy sikerül értékesítenie, aligha találhat jobb megoldást az ingyenes apróhirdetés feladás lehetőségénél. Ám mint a legtöbb eladó termékről, úgy a ruhák állapotáról is sokat elárulhat egy-egy fotó. Érdemes tehát élni a felkínált lehetőséggel, s minél több fényképet mellékelni a meghirdetett termékről. Ez nem csak a vásárlók felé bizalmi és hitelességi kérdés, de bizonyára a magunk értékesítési esélyeit is növeljük általa.

Ha pedig használjuk valamelyik hirdetés kiemelési lehetőséget, akkor még könnyebben és még hamarabb eladhatjuk a ruhákat!

Márkás használt ruha olcsóbban

Sokan nem tehetik meg, hogy a boltok polcairól akasszák le a vágyott márkás ruhaneműt. Nem véletlen, hogy többen is átfésülik a ruha apróhirdetések táborát, hátha olcsóbban hozzá juthatnak a kiszemelt áruhoz. S ha szerencsés az ember, akkor még alkudhat is valamennyit az elsőre megszabott árból.

Menyasszonyi ruha is akad az apróhirdetések között

Az utcai ruházat mellett menyasszonyi ruhát, munkaruhát is találhat a szemfüles böngésző a ruha apróhirdetések között. Így aki esetleg nem teheti meg, hogy a nagy nap előtt boltban vásárolja meg az esküvői ruhát, annak az apróhirdetéseket sem árt végiggörgetnie.

ruha-aprohirdetes-feladas

Barter lehetőség a ruha apróhirdetések között

Olykor még arra is találni példát, hogy valaki ruházati vásárlási utalványtól válna meg. Cikkünk íráskor is hirdettek ilyet, melyért cserébe nem csak készpénzt, de akár külföldi utazást is elfogadott a tulajdonos. E példa alapján másoknak is érdemes lehet megfontolni a barter lehetőségét, hiszen akár egy már feleslegessé vált ruhaneműt is cserélhetünk valami olyanra, amire tényleg szükségünk lenne.

Ruha apróhirdetések – öltözködési kiegészítők

S persze nem csupán a ruhaneműk között találhatunk ígéretes ajánlatot, hanem a lábbelik, s öltözködési kiegészítők között is. Akad, aki karórájától válna meg, más a táskáját adná el az apróhirdetések sorában.

 

Próbáld ki te is a ruha apróhirdetés feladást a Barterezz.hu apróhirdetéses oldalon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük