Lehetőség a kikapcsolódásra: utazás, szállás apróhirdetés

2019. július 11.

Az ideális úti cél megtalálásához több mindent érdemes szem előtt tartani. Ám nem lövünk nagyon mellé, ha azt mondjuk: amikor utazási lehetőséget, szállást keres az ember, legtöbbször a legelső találatok valamelyikére klikkel az interneten. Közben pedig hajlamos megfeledkezni arról, hogy jó ajánlatokat rejthet az apróhirdetések tábora is. A hirdetők sem mindig gondolnak a piac ezen szegmensére, noha több lehetőség is rejlik benne.

Utazás, szállás apróhirdetés – barterezés?

A szállás tulajdonsoknak is potenciális piacot jelenthet ez a hirdetési felület. Ugyan erre kevesebb példa van, akad olyan hely, ahol nem csak pénzért értékesítheti szolgáltatását a hirdető, hanem akár barterlehetőséget is felajánlhat. Ha nincs égető szüksége a pénzre, viszont lenne más, aminek hasznát venné, miért is ne működhetne ez a módszer?

Utazás, szállás apróhirdetés feladás fotókkal – tippek

Ha valamit, akkor egy utazást, szállást bizonyára el adhat adni jó fotókkal. Érdemes áttekinteni, mit enged meg az ingyenes hirdetés feladás lehetősége, azaz annyi fotót mellékeljünk, amennyit csak lehet. Gondoljunk a perspektívára is, mutassunk meg minél többet a képek segítségével. Hiszen ismerjük a mondást: egy kép többet mond ezer szónál.

utazas-aprohirdetes-feladas

Hiteles adatokkal szerepeljen az utazás, szállás apróhirdetés

Nem csak a böngésző számára jogos elvárás, hogy hiteles adatokkal szerepeljen egy utazás, szállás apróhirdetés. Egy részletesebb leírás alapján bizonyára a hirdető is nagyobb eséllyel értékesíthet. Ám a felkínált szállás paraméterei mellett érdemes megadni azt is, milyen egyéb lehetőségek, látnivalók sorakoznak az ingatlan közelében. A bővebb információért mindenki hálás lesz.

Balatoni szállás apróhirdetés

Népszerűek a balatoni szállás apróhirdetések is, olykor egészen olcsó lehetőségeket találni ebben a blokkban. A magyar tenger melletti szállástulajdonosoknak is jó hír lehet, hogy van ahol, akár ingyenesen is feladhatják apróhirdertésüket. Még inkább üdvös ez akkor, amikor a felkínált szálláslehetőség értéke sem túl nagy.

Tipp: utazás csak biztosítással

Külföldi lehetőségeket is tartogat az utazás, szállás apróhirdetés blokk. Általában a jó tanácsok első tippjeinél kap helyet az is, hogy külhonba történő utazás esetén gondoljunk az utasbiztosításra is. A kalkulátorral több biztosító ajánlatát is gyorsan össze lehet hasonlítani, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb lehetőséget.

 

Összegezve

  • érdemes lehet minél több fotót mellékelni az utazás, szállás apróhirdetés mellé
  • hiteles, a valóságnak megfelelő adatokkal szerepeljen az utazás, szállás apróhirdetés is
  • akad felület, ahol barterezés is felajánlható a hirdetésben
  • utasbiztosításra is gondoljon, aki távolra, külhonba utazna

 

Utazás, szállás apróhirdetést a Barterezz.hu-n érdemes feladni, hiszen a kiemelési lehetőséggel még könnyebben el tudod adni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük