Barterezés tudnivalók

Barterezés a Barterezz.hu-val

Gyakran ismételt kérdések, hasznos tudnivalók!

 

A barterezz.hu egy online platformot biztosít felhasználói számára apróhirdetés feladására barterezés, csere, vagy készpénzért történő adás vétel /adok-veszek/ céljára.

 

Hogyan működik?

A honlapon a regisztráció és a termék feltöltés /hirdetés feladás/ INGYENES, az ajánlatok között szabadon lehet böngészni/keresgélni. Hirdetést feladni és üzletet kötni csak regisztrált partnerek részére lehetséges.

Barterezés vagy adás-vétel? A barterezz.hu lehetőséget biztosít mindkét opcióra. A hirdetést feladó /eladó/ dönti el, hogy mit fogad el.

 

Hogyan valósul meg a barterezés?

Ha az eladó lehetőséget ad a barter ajánlat megadására, akkor a két fél ebben is megállapodhat egymással. A weboldalon keresztül fel tudják venni egymással a kapcsolatot és megköthetik a barter üzletet vagy a hagyományos pénzzel való fizetésben is megállapodhatnak.

 

Hogyan hirdethetek, hogyan történik az apróhirdetés feladás?

Regisztrációt vagy bejelentkezést követően a személyes profilból a hirdetés feladás gomb megnyomásával indíthat hirdetés feladást. Csak töltse ki az adatokat és máris feladható a hirdetés. Lehetőség van kiemelésre a gyorsabb és sikeresebb eladás érdekében.

 

Hogyan tehetek ajánlatot?

A kiválasztott termék terméklapjáról indítható a vegye meg fix áron /készpénzért történő adás-vétel/, vagy a barter ajánlat küldése gombok megnyomásával indítható. Ajánlattételhez regisztráció szükséges. A személyes web irodában a kiválasztott termék lapjáról lehet ajánlatot tenni fix áron történő megvásárlásra, vagy barter ajánlat küldésére. Az ügylet teljesüléséhez mindkét esetben /fix áron történő megvétel és barter ajánlat is/ az eladó /hírdető/ visszaigazolására /az ajánlat alfogadására/van szükség. Ennek hiányában nem teljesül az ügylet.

 

Hogyan kapom meg a hirdető elérhetőségét?

Teljesült ügylet esetében, -vagyis ha a hirdetésemre tett ajánlatomat a hirdető visszaigazolta-, emailben kerül kiértesítésre egymás elérhetősége.

 

Mennyibe kerül az apróhirdetés feladás?

A honlapon a böngészés, a regisztráció és a hirdetések feltöltése INGYENES. A hirdetés kiemelésekért kiemelési díj,  a sikeres/megkötött/ és eladó és vevő által is megerősített/elfogadott/ üzletek után  jutalék fizetendő utólag. A díj- és jutaléktáblázat az Általános Működési Szabályzat legvégén tekinthető meg.

 

Kiemelések, jutalékok

Hogyan és mikor kell fizetnem a díjakat és jutalékokat?

A hirdetésfeladás folyamatában, a kiemelések megrendelése után egy táblázatban jelenik meg a fizetendő díj. A hirdetés feladása után egy díjbekérő érkezik emailben, amit mielőbb rendezni kell. A megrendelt kiemelések csak a díjfizetés megtörténte után aktiválódnak. A sikeres tranzakciókról szóló jutalék befizetéséről szintén egy emailben érkezett díjbekérő alapján kell gondoskodni a sikeres-lezárt tranzakciót követően, utólag.

 

Hogyan fizethetők a díjak és jutalékok?

Átutalással vagy simple pay-l a díjbekérőn szereplő számlaszámra.

 

Mennyi ideig aktív a feladott hirdetés? 

A hirdetések 90 napig aktívak, majd a személyes web irodában meghosszabbíthatóak, vagy akár törölhetőek.

 

Miért érdemes kiemelni a hirdetéseket?

Többen látják a hirdetést, többször jelenik meg a weboldal látogatói előtt.

Átlagosan 3x nagyobb az esélye, hogy elkel a kiemelt termék.

 

Technikai jellegű kérdések

Mennyi ideig aktívak a hirdetés kiemelések?

A nyitólapra történő kiemelés és a bekeretezett hirdetés 30 napig aktív. A kategórián belül történő kiemelés 15 napig él. A hírlevélben legalább egy alkalommal kiküldésre kerül a kiemelt termék linkje a hírlevélre feliratkozott valamennyi felhasználó számára.

 

Megkapom emailben a regisztrációs értesítést, és mégsem tudok belépni a fiókomba.

Mi az oka? Ha 48 órán belül nem lép be újonnan regisztrált fiókjába, akkor az automatikusan törlésre kerül, és újbóli regisztrációra van szükség.

 

Miért látom a VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY termékemet más kategóriában is?

A VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY-ként feltöltött hirdetés megjelenik a konkrét kategóriában is.

 

Hogyan tudok kapcsolatba lépni az üzemeltetővel?

A barterezz.hu ügyfélszolgálata illetve a panaszkezelés a szabálytalan hirdetés bejelentése-ügyfélszolgálat menüponton keresztül, elektronikusan érhető el a részletes hirdetés adatok oldalon és a személyes web irodán keresztül.

 

A telefonon, vagy személyesen feltett kérdésekre nem áll módunkban válaszolni. Ügyfélszolgálatunk panaszkezelésre kizárólag az írásban történő megkeresésekre írásban, a megadott e-mail címre küldött válasz útján reagál, az online vitarendezés is ezen a platformon keresztül történik.


APRÓHIRDETÉS FELADÁS GYORSAN, EGYSZERŰEN, INGYEN !

Akár mint egy WEBSHOP vagy WEBÁRUHÁZ. Keress és találd meg az ajánlatok között azt, amire szükséged van. Vedd meg készpénzért, vagy tegyél rá barter ajánlatot.

 

Apróhirdetés feladás INGYEN!