GYIK

A barterezz.hu egy online platformot biztosít felhasználói számára apróhirdetés feladására barterezés, csere, vagy készpénzért történő adás vétel /adok-veszek/ céljára.

Hogyan működik? A honlapon a regisztráció és a termék feltöltés /hirdetés feladás/ INGYENES, az ajánlatok között szabadon lehet böngészni/keresgélni. Hirdetést feladni és üzletet kötni csak regisztrált partnerek részére lehetséges.

Barterezés vagy adás-vétel ? Az online portál lehetőséget biztosít mindkét opcióra. A hirdetést feladó /eladó/ dönti el, hogy mit fogad el.

 

Apróhirdetés feladás. Hogyan hirdethetek, hogyan történik a hirdetés feladás? Regisztrációt vagy bejelentkezést követően a személyes profilból a hirdetés feladás gomb megnyomásával indíthat hirdetés feladást. Lásd a hogyan hirdethetek menüpontot is.

 

Hogyan tehetek ajánlatot? A kiválasztott termék terméklapjáról indítható a vegye meg fix áron /készpénzért történő adás-vétel/, vagy a barter ajánlat küldése gombok megnyomásával indítható. Ajánlattételhez regisztráció szükséges. A személyes web irodában a kiválasztott termék lapjáról lehet ajánlatot tenni fix áron történő megvásárlásra, vagy barter ajánlat küldésére. Az ügylet teljesüléséhez mindkét esetben /fix áron történő megvétel és barter ajánlat is/ az eladó /hírdető/ visszaigazolására /az ajánlat alfogadására/van szükség. Ennek hiányában nem teljesül az ügylet.

Hogyan kapom meg a hirdető elérhetőségét? Teljesült ügylet esetében, -vagyis ha a hírdetésemre tett ajánlatomat a hirdető visszaigazolta-, emailben kerül kiértesítésre egymás elérhetősége.

 

Mennyibe kerül? A honlapon a böngészés, a regisztráció és a hirdetések feltöltése INGYENES. A hirdetés kiemelésekért kiemelési díj,  a sikeres/megkötött/ és eladó és vevő által is megerősített/elfogadott/ üzletek után  jutalék fizetendő utólag.. A díj- és jutaléktáblázat az Általános Működési Szabályzat legvégén tekinthető meg.

 

Hogyan és mikor kell fizetnem a díjakat és jutalékokat? A hirdetésfeladás folyamatában, a kiemelések megrendelése után egy táblázatban jelenik meg a fizetendő díj. A hirdetés feladása után egy díjbekérő érkezik emailben, amit mielőbb rendezni kell. A megrendelt kiemelések csak a díjfizetés megtörténte után aktiválódnak. A sikeres tranzakciókról szóló jutalék befizetéséről szintén egy emailben érkezett díjbekérő alapján kell gondoskodni a sikeres-lezárt tranzakciót követően, utólag.

 

Hogyan fizethetők a díjat és jutalékok? Átutalással vagy simple pay-l a díjbekérőn szereplő számlaszámra.

Mennyi ideig aktív a feladott hírdetés? A hirdetések 90 napig aktívak, majd a személyes web irodában meghosszabbíthatóak, vagy akár törölhetőek.

Miért érdemes kiemelni a hirdetéseket? Átlagosan 3x nagyobb az esélye, hogy elkel a kiemelt termék.

Mennyi ideig aktívak a hírdetés kiemelések? A nyitólapra történő kiemelés és a bekeretezett hirdetés 30 napig aktív. A kategórián belül történő kiemelés 15 napig él. A hírlevélben legalább egy alkalommal kiküldésre kerül a kiemelt termék linkje a hírlevélre feliratkozott valamennyi felhasználó számára.

 

Megkapom emailben a regisztrációs értesítést, és mégsem tudok belépni a fiókomba. Mi az oka? Ha 48 órán belül nem lép be újonnan regisztrált fiókjába, akkor az automatikusan törlésre kerül, és újbóli regisztrációra van szükség.

 

Miért látom a VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY termékemet más kategóriában is? A VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY-ként feltöltött hirdetés megjelenik a konkrét kategóriában is.

 

Hogyan tudok kapcsolatba lépni az üzemeltetővel? A barterezz.hu ügyfélszolgálata illetve a panaszkezelés a szabálytalan hirdetés bejelentése-ügyfélszolgálat menüponton keresztül, elektronikusan érhető el a részletes hirdetés adatok oldalon és a személyes web irodán keresztül.

 

A telefonon, vagy személyesen feltett kérdésekre nem áll módunkban válaszolni. Ügyfélszolgálatunk panaszkezelésre kizárólag az írásban történő megkeresésekre írásban, a megadott e-mail címre küldött válasz útján reagál, az online vitarendezés is ezen a platformon keresztül történik.

APRÓHIRDETÉS FELADÁS GYORSAN, EGYSZERŰEN, INGYEN !

Akár mint egy WEBSHOP vagy WEBÁRUHÁZ. Keress és találd meg az ajánlatok között azt, amire szükséged van. Vedd meg készpénzért, vagy tegyél rá barter ajánlatot.